ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗ

αποτέφρωση.jpg

Η αποτέφρωση είναι πλέον μια διαδικασία που πραγματοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το Κέντρο Αποτέφρωσης Νεκρών στη Ριτσώνα Ευβοίας, με το οποίο συνεργαζόμαστε, λειτουργεί τα τελευταία σχεδόν 3 χρόνια, αποτελώντας το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Ελλάδα. Παρέχει υπηρεσίες αποτέφρωσης σορών και οστών νεκρών σε περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η τοποθέτηση των οστών στο κοιμητήριο μετά την εκταφή ή μετά από σχετική επιθυμία του αποθανόντος.

Η σχετική επικοινωνία με το γραφείο μας θα σας ενημερώσει πλήρως, εάν θέλετε να προβείτε σε αυτή τη διαδικασία.

Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η σχετική δήλωση -ρητή, χωρίς όρο ή περιορισμό- του εκλιπόντος για αυτή του την επιθυμία ή των συγγενών του.

Με βάση τους ισχύοντες κανονισμούς της νομοθεσίας και με το αίσθημα σεβασμού για την απώλεια του αγαπημένου σας προσώπου, βρισκόμαστε δίπλα σας στην τέλεση της αποτέφρωσης του αποθανόντος. 

Σας παραδίδουμε την τέφρα σε ειδική και καλά κλεισμένη τεφροδόχο μαζί με το πιστοποιητικό θανάτου και τα έγγραφα της διαδικασίας αποτέφρωσης.

Τα γραφεία μας αναλαμβάνουν το διακανονισμό της διαδικασίας αποτέφρωσης, της μεταφοράς και των απαραίτητων δικαιολογητικών που χρειάζονται με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Το κόστος αποτέφρωσης καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία, όπως ακριβώς ισχύει και για την ταφή και αποτελεί πιο οικονομική λύση. Τα συνολικά έξοδα διαφέρουν κατά περίπτωση, ανάλογα με τις επιπλέον παροχές που αναζητούν οι οικείοι του αποθανόντος.

Αν επιθυμείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω και να οργανώσουμε τη διαδικασία της αποτέφρωσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με ένα από τα γραφεία μας, τα οποία λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο.

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ